Δισκοπαρουσίαση Cafe Latino - El puerto, Νότης Μαυρουδής & Γιώργος Τοσσικιάν. Τραγουδά η Μόρφω Τσαϊρέλη

Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018
Δισκοπαρουσίαση
Cafe Latino - El puerto
(βιβλίο+cd από τις εκδόσεις Άπαρσις)
 
 
Η δισκοπαρουσίαση του  "Café Latino - El Puerto" [βιβλίο+ cd] έγινε με τεράστια επιτυχία στη φιλόξενη μουσική σκηνή Σφίγγα, 
στις 23/1, από τις εκδόσεις Άπαρσις.
 
Οι δημιουργοί Νότης Μαυρουδής & Γιώργος Τοσσικιάν έδωσαν μια μικρή γεύση της ολοκαίνουργιας δουλειάς τους, μαγεύοντας τους παρευρισκόμενους.
 
Από τα δεκατρία λαϊκά τραγούδια της Λατινικής Αμερικής που διασκευάστηκαν και απέκτησαν νέα ζωή με τα υπέροχα κιθαριστικά ηχοχρώματα των δύο μουσικών, δύο σπουδαία ισπανόφωνα τραγούδια μας τραγούδησε η εκφραστική ερμηνεύτρια ΜόρφωΤσαϊρέλη.
 
Ο Μίλτος Πασχαλίδης (τραγουδοποιός- ερμηνευτής) μίλησε για αυτή τη νέα δουλειά με κολακευτικά λόγια και για το βιβλίο και φυσικά για τα τραγούδια.
Η Γιάννα Τριανταφύλλη (σκηνοθέτης - παραγωγός ραδιοφώνου) συγκίνησε το κοινό και τους δημιουργούς με τις αναφορές της στην ιστορία που έχει γράψει ο Νότης Μαυρουδής στο μουσικό χώρο, καθώς και με τις αναφορές στις εξαιρετικές εκτελέσεις του Τοσσικιάν και τη μαγική φωνή της Τσαϊρέλη.
 
Στην παρουσίαση χόρεψαν  οι Ραμίρο Βαλέριο, δάσκαλος παραδοσιακών χορών της Αργεντινής και Tango και η Κωνσταντίνα Λιακοπούλου, από το "Casa Argentina en Atenas", πολιτιστικό σύλλογο υπό την αιγίδα της πρεσβείας της Αργεντινής και την UNESCO, δημιουργώντας μια λατινοαμερικάνικη ατμόσφαιρα.
 
Ο Αντώνης Μποσκοΐτης συντόνισε τη βραδιά μιλώντας για μια ιδιαίτερη δουλειά, που και ο ίδιος μετείχε γράφοντας τα κείμενα.
Ο Γεώργιος Ευσταθίου, υπεύθυνος των εκδόσεων Άπαρσις ευχαρίστησε συγκινημένος, ενώ η  Θανοπούλου Κατερίνα που επιμελήθηκε την έκδοση μίλησε για την ποιότητα που διακρίνει τη δουλειά, άξια των δημιουργών και της ιστορίας τους .
 
Το βιβλίο+cd κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Άπαρσις σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία και δισκοπωλεία και σε περίπτωση εξάνλτησης στο aparsis.books@gmail.com
 
Αφήστε το σχόλιό σας