Κοινό δελτίο τύπου της ΠΦΠΟ και των εκδόσεων Άπαρσις

Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019

Κοινό δελτίο τύπου της ΠΦΠΟ και των εκδόσεων Άπαρσις 16/7/19

Σέβομαι, Συμβιώνω, Διεκδικώ

Οι εκδόσεις Άπαρσις, και η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (Π.Φ.Π.Ο), ανακοινώνουν με χαρά τη συμφωνία της κοινής τους εκστρατείας, που αφορά σε θέματα τα οποία άπτονται των αρμοδιοτήτων της Ομοσπονδίας και ταυτόχρονα πυροδοτούν την –ποικιλοτρόπως εκφραζόμενη– κοινωνική ευαισθησία των εκδόσεων.

Η κοινή εκστρατεία μας με τίτλο ΣΕΒΟΜΑΙ, ΣΥΜΒΙΩΝΩ, ΔΙΕΚΔΙΚΩ περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα δράσεων και δραστηριοτήτων που έχουν ως στόχο την ώθηση και τον προσανατολισμό της κοινής γνώμης στο παραπάνω τρίπτυχο. Ήτοι, το σεβασμό στο περιβάλλον και τη διαφορετικότητα των ειδών, την αρμονική συμβίωση μεταξύ μας μέσα στον πλούτο της ‘συνήχησης’ προς όφελος της προόδου και της εξέλιξης και τη διεκδίκηση μιας αυτονόητης πραγματικότητας για τους ‘ενοίκους του περιβάλλοντος’, ανθρώπους και ζώα.

Παράλληλα και για το σκοπό αυτό θα πραγματοποιούνται από κοινού και με την αιγίδα της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας εκδηλώσεις, συνδιοργανώσεις και ημερίδες, θέτοντας ο καθένας στη διάθεση του άλλου τα ‘εργαλεία’ του, διαπιστώσεις κα συμπεράσματα προς όφελος της κοινής μας στόχευσης και γραμμής.

Πιστεύουμε ακράδαντα πως το βίωμα του εθελοντισμού είναι το ιδανικό μπόλιασμα για μια μελλοντική ‘ανθοφορία συνειδήσεων’. Η πρόκληση για όλους μας είναι πως ‘Το μέλλον είναι Τώρα’, καθώς ο χρόνος πιέζει για άμεση δράση και λύσεις σε προβλήματα που διαιωνίζονται. Γι’ αυτό ακριβώς ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΜΕ τη συγκεκριμένη τακτική, προσθέτοντας έναν ακόμα γερό κρίκο στην αλυσίδα δύναμης και προσφοράς.

Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (Π.Φ.Π.Ο)

Εκδόσεις Άπαρσις

Αφήστε το σχόλιό σας