ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ - Polis Art Cafe, Αθήνα, 1 Οκτ 17

 

Μια νέα, ενδιαφέρουσα και πρωτοποριακή ηλεκτρονική πλατφόρμα εκπαίδευσης παρουσιάζεται στο Polis Art Café, Πεσμαζόγλου 5, αίθριο Στοάς Βιβλίου στην Αθήνα, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, ώρα το 12 μσημέρι.

Οι εκδόσεις Άπαρσις μπαίνουν δυναμικά στο χώρο της διαδραστικής και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, προσφέροντας ένα ποιοτικό κι ευέλικτο εργαλείο μάθησης σε καθηγητές, μαθητές και εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Η παράδοση, η εμπέδωση και η εξέταση της ύλης του Λυκείου γίνονται μέσα από ελκυστικές παρουσιάσεις θεωρίας και ποικίλες ασκήσεις διαβαθμισμένης δυσκολίας, διαδραστικά και ευχάριστα.

Το πλήρες πακέτο γνώσης και ανάπτυξης κριτικής σκέψης, δίνει τη δυνατότητα στον καθένα να προγραμματίσει, να ελέγξει με δείκτες μελέτης και ορθότητας, να μάθει ανατροφοδοτούμενος και να πετύχει. Από τα μεγάλα αστικά κέντρα έως τις πιο απομακρυσμένες περιοχές της περιφέρειας, οποιοσδήποτε μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε όλο το πακέτο μέσω υπολογιστή, τάμπλετ, κινητού τηλεφώνου.

Η εκπαιδευτικός Ελένη Χολέβα θα παρουσιάσει το υλικό που σχεδίασε για το μαθητή και τον εκπαιδευτικό. Η RDC, βραβευμένη εταιρεία στο χώρο των νέων διαδραστικών τεχνολογιών, θα παρουσιάσει τις τεχνικές δυνατότητες της πλατφόρμας e-Platform Aparsis που σχεδίασε.

Την παρουσίαση θα συντονίσει η Κατερίνα Θανοπούλου, εκπαιδευτικός και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου εξειδίκευσης στην ανοιχτή & εξ αποστάσεως εκπαίδευση από το ΕΑΠ.

Σας περιμένουμε!

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Άπαρσις
http://elearn.aparsis.gr
215-51.55.600
[email protected]