ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ "ΑΠΝΟΙΑ ΜΝΗΜΗ"

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018

                                 

 

Και να μια μέρα μετά την έκθεση και την παρουσίαση της ΑΠΝΟΙΑΣ ΜΝΗΜΗΣ, γεμάτη αγάπη, συγκίνηση, απλά γεμάτη, ελπίζοντας όσες και όσοι μοιράστηκαν μαζί μου αυτές τις στιγμές να ευχαριστήθηκαν. Ευχαριστώ όλους μα όλους.
Τον δημοσιογράφο Ανδρέα Ροδίτη, που αριστοτεχνικά συντόνισε όλη τη βραδιά, Τον λόγιο και άνθρωπο των γραμμάτων Θανάση Νιάρχο, που μίλησε εκ βαθέων για κάθε στίχο και σκέψη μου. Την φίλη νομικό Άννα Παπαδημητρίου-Τσάτσου, που τόσο εύστοχα και με τόσο ήθος κατέθεσε τη γνώμη και τη σκέψη της. Τον δάσκαλο Κώστα Γεωργουσόπουλο, που παίρνοντας αφορμή από τα ποιήματα μου μίλησε για την κοινωνία και τον πολιτισμό, την αγαπημένη φίλη και συναγωνίστρια Νάντια Βαλαβάνη, που αν και έφυγε απρόοπτα εξωτερικό μας έστειλε την απίστευτη κριτική της. Όλους και όλες που μίλησαν και απήγγειλαν.
Την αγωνίστρια καθηγήτρια και άνθρωπο των γραμμάτων Πέπη Ρηγοπούλου που με τίμησε απαγγέλλοντας. Τον ποιητή και φίλο Κώστα Καρτελιά που έδωσε ανάσες στα ποιήματα που διάβασε. Τη φίλη και συνάδελφο, μέλος της ομάδας ΘΕΑΜΑ Χριστίνα Τούμπα και τον ηθοποιό, σκηνοθέτη και ιδρυτή της ομάδας "Θε.αμ.α." Θέατρο ΑμεΑ Βασίλη Οικονόμου για την απαγγελία τους. Την αγαπημένη Αγγελική Κασόλα, σκηνοθέτη και καλλιτεχνική διευθύντρια της ομάδας Πείρα(γ)μα. Αφήνω για το τέλος τον εικαστικό, καλλιτέχνη και φίλο Παναγιώτη Σιάγκρη, που έδωσε τρία κορυφαία έργα του για εξώφυλλο και εντός του βιβλίου, τον κριτικό βιβλίου, δημοσιογράφο Βασίλη Καλαμαρά, που επιμελήθηκε τα ποιήματα και τον πολυαγαπημένο ερμηνευτή Κώστα Θωμαίδη, που μας ταξίδεψε με τα τραγούδια του.
Παρά την απεργία ο χώρος του Μελίνα Μερκούρη - Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων - γέμισε ασφυκτικά και ευχαριστώ τον ΟΠΑΝΔΑ που στήριξε όλη την παρουσίαση.
Ήρθαν φίλοι και φίλες πολλοί και έναν έναν ευχαριστώ σας. Ευχαριστώ τον πρώην πρύτανη Θεοδόση Πελεγρίνη, τον φίλο και δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο, τους περιφερειακούς συμβούλους Νίκο Καστανιά και Λιλίκα Βασιλάκου, τον δημοτικό σύμβουλο Αθήνας Πέτρο Κωνσταντίνου, πολλούς αξιότιμους δημοτικούς συμβούλους, υποψηφίους δημάρχους, πολιτικούς & αγωνιστές, φίλους και φίλες, τον πρόεδρο της ΠΕΛΤ - Πανελλήνια Εταιρία Λόγου και Τέχνης, Λενή Γιώργο, τον δημοσιογράφο Γιάννη Καφάτο- viewtag κι αν ξεχνώ κάποιον συγχωράτε με.
Εννοείται πρώτα από όλους τις Εκδόσεις "Άπαρσις", τον Γεώργιο Ευσταθίου, την εξαιρετική γραφίστρια Γεωργία Αλεβιζάκη και φυσικά τα φιλαράκια που στήριξαν Παναγιώτη Μπότση , Θάλεια Τζανετάκη και Λαμπρινή Μάνου
και φυσικά την κόρη μου Ανθή Παπαδάκη

 

                                 

 

Αφήστε το σχόλιό σας