RSS

Εκδηλώσεις

PEACE TALK [Γυναίκες από τα σύνορα στην πρόβα για την αληθινή συμφιλίωση] 8,9 και 10 Μαρτίου, στην Τεχνόπολη Δ. Αθηναίων

PEACE TALK

[Γυναίκες από τα σύνορα

στην πρόβα για την αληθινή συμφιλίωση]

 

Σε μια κρίσιμη χρονική περίοδο, το PEACE TALK έρχεται στην πρωτεύουσα μετά την Κομοτηνή, την Αλεξανδρούπολη, την Ξάνθη και τη Θεσσαλονίκη. Οι γυναίκες της Κομοτηνής, χριστιανές και μουσουλμάνες, μας καλούν μιλώντας την αλήθεια και δίνοντάς μας μια μοναδική δυνατότητα να τις γνωρίσουμε και να τις ακούσουμε.

Με τη στήριξη και τη χορηγία της Βουλής των Ελλήνων, o Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και η Εκδοτική-Πολιτιστική Εταιρεία ΑΠΑΡΣΙΣ παρουσιάζουν το PEACE TALK, μια πολιτισμική και κοινωνική παρέμβαση που εξυμνεί την ισότητα, την αλήθεια και το σεβασμό στη διαφορετικότητα, και φέρνει τα σύνορα στην Αθήνα. Η παράσταση παρουσιάστηκε πρώτη φορά στην Κομοτηνή με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής.

Το PEACE TALK ανεβαίνει στις 8, 9 και 10 Μαρτίου, ώρα 21:00, στην Τεχνόπολη  Δήμου Αθηναίων,  σε μια από τις πλέον πολυπολιτισμικές περιοχές της πόλης. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, ώστε όλοι και όλες να έρθουν. Η εναρκτήρια παράσταση θα δοθεί την 8η Μαρτίου, σηματοδοτώντας και τη σημασία του φύλου με αφορμή την  Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Ημερίδα διοργανώνεται στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, με αφορμή το έργο και θέμα Σκηνές «συμφιλίωσης»: τα σύνορα και η γλώσσα του φύλου, από τα Εργαστήρια Ανθρωπολογικής Έρευνας (Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, Πάντειο Πανεπιστήμιο), Σπουδών Φύλου (Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Πάντειο Πανεπιστήμιο) και  Μελέτης του Πολιτισμού, των Συνόρων και του Κοινωνικού Φύλου (Τμήμα Βαλκανικών Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας), στην αίθουσα ΔΕΣΚΟΙ, την Παρασκευή 9 Μαρτίου, 11.00-15.00.

Αποχαιρετώντας την πόλη της Αθήνας και βλέποντας την Ακρόπολη θα διεξαχθεί δρώμενο δρόμου το βράδυ του Σαββάτου 10 Μαρτίου καθώς έρχεται η επόμενη μέρα, στις 23:59, ξεκινώντας από τον προαύλιο χώρο του Μουσείου Πολιτικών Εξορίστων Άη Στράτη και διασχίζοντας τους πεζόδρομους απέναντι από το Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης και πολύ κοντά στις Συναγωγές, στην Αγ. Ασωμάτων 31 στο Θησείο, δείχνοντας  με αυτό τον τρόπο τις έννοιες της συνύπαρξης, της  μνήμης και του σεβασμού.

Όπως αναφέρει η βραβευμένη συγγραφέας Χριστιάνα Λαμπρινίδη που έχει τη σύλληψη και τη σκηνοθεσία του PEACETALK: «Ο φόβος είναι περίεργος εχθρός. Όταν τον αντιμετωπίζεις, όταν τον καταλαβαίνεις, γίνεται πηγή δύναµης, αλλόκοτος σύντροφος στις αλλαγές που χρειάζονται. Τι έχουµε να προτείνουμε σε µια Ευρώπη που κλείνει ή δεν κλείνει τα σύνορα της; Τι µαθαίνουµε; Τι μοιραζόμαστε; Τι συν-δηµιουργούµε; Πώς παράγουµε δράση αντί για αντί/δραση;».

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ : Έφη Καλεντερίδου, Βιβή Κολεντζαρίδου, Ελένη Καρακατσούλη, Άννα Ξενοδοχίδου, Θεανώ Πασχάλη, Σοφία Τερζή, Νετζλά Τσαούς, Τζαχιδέ Χασεκή.

      

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, [email protected], www.technopolis-athens.com

Εκδόσεις Άπαρσις Οργάνωση Πολιτιστικών εκδηλώσεων, www.aparsis.gr, [email protected]

                 Χορηγός                  Συνδιοργάνωση                     Παραγωγή                               Με την υποστήριξη

                                                           

 

Χορηγός επικοινωνίας

   

Παρουσίαση του βιβλίου "Δικτατορία" του Γιάννη Συμεωνίδη, εκδ. Άπαρσις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

 

Οι εκδόσεις Άπαρσις & ο   Γιάννης Συμεωνίδης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

Θα μιλήσουν :

Γιάννης Τριάντης/ δημοσιογράφος

Βασίλης Καλαμαράς/βιβλιοκριτικός

Μιχάλης Σιάχος/δημοσιογράφος

 

Απσσπάσματα θα διαβάσει ο:

Φοίβος Συμεωνίδης/ηθοποιός

Συντονίζει η:

Θανοπούλου Κατερίνα/ εκπαιδευτικός, ποιήτρια

 

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 8.00μ.μ

PolisArtCafe, Πεσμαζόγλου 5 Αίθριο Στοάς Βιβλίου

Ένα ιδιαίτερο πολιτικό μυθιστόρημα με πανέξυπνη πλοκή,  που φαίνεται πως θα ταράξει τους λογοτεχνικούς κύκλους.

 

 [Ο «κάτι περισσότερο από συγγραφέας» Πέτρος Αργυρίου είχε κατακτήσει τα πάντα: δόξα, χρήματα, ερωτικές συντρόφους, χιλιάδες θαυμαστές. Πάνω απ’ όλα, είχε κατακτήσει την απλόχερη εύνοια του επικεφαλής του ολοκληρωτικού Καθεστώτος – και τη σύζυγό του. Στην απέλπιδα προσπάθειά του να αποκρύψει τον δεσμό, το βράδυ της ολοκληρωτικής αποθέωσής του, θα ψελλίσει ένα αστείο για τη δημοκρατία που θα αποδειχτεί η μοναδική αντιστασιακή πράξη της ζωής του. Θα καταφέρει ο συγγραφέας να ξεφύγει από την οργή του Τραπεζιτάρχη, αλλά και των επαναστατικών ομάδων που αγωνίζονται για την ανατροπή του; Ο Γιάννης Συμεωνίδης μας προσφέρει ένα συναρπαστικό χρονικό των πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα των επόμενων δεκαετιών, οι οποίες δεν είναι τόσο μακριά όσο φαίνονται...]

 

Εκδόσεις Άπαρσις

Μυκηνών 9, Κεραμεικός

215-5155600

www.aparsis.gr

[email protected]

www.facebook.com/aparsis.publishing

Δισκοπαρουσίαση Cafe Latino - El puerto (βιβλίο+cd )/ NOTIS MAUROUDIS-GEORGE TOSSIKIAN

Οι εκδόσεις Άπαρσις σας προσκαλούν στη δισκοπαρουσίαση του

 " Café Latino - ElPuerto" [βιβλίο+ cd], της ολοκαίνουργιας δουλειάς των

Νότη Μαυρουδή & Γιώργου Τοσικιάν.

Δεκατρία λαϊκά τραγούδια της Λατινικής Αμερικής διασκευάζονται και αποκτούν νέα ζωή με τα υπέροχα κιθαριστικά ηχοχρώματα των δύο μουσικών , ενώ σε δύο σπουδαία ισπανόφωνα τραγούδια μας ταξιδεύει η εκφραστική ερμηνεύτρια ΜόρφωΤσαϊρέλη.

 

 

 

ΝΟΤΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΣΙΚΙΑΝ

Τραγουδά η ΜΟΡΦΩ ΤΣΑΪΡΕΛΗ

 

 

Ομιλητές:

ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

(τραγουδοποιός- ερμηνευτής)

ΓΙΑΝΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗ

(σκηνοθέτις - παραγωγός ραδιοφώνου)

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΟΣΚΟΪΤΗΣ

(σκηνοθέτης- δημοσιογράφος)

 

Τρίτη 23/01

Μουσική σκηνή Σφίγγα

( Ακαδημίας & ζωοδόχου πηγής)

 

Ώρα έναρξης: 20.00

 

... Είναι μια κλεφτή μάτια στην καρδιά και την ψυχή αυτής της πάντα μυστηριώδους ηπείρου, τη γεμάτη μελαγχολία και αισθησιασμό, τρυφερότητα και πάθος. Είναι η κληρονομιά των ανθρώπων της Βραζιλίας, της Αργεντινής, της Βολιβίας, του Μεξικού, της Βενεζουέλας και της Κούβας, μέσα από τη φτώχεια και την ελπίδα, τη θλίψη και το ξεφάντωμα. Στις επιλογές μας οδήγησαν ο αυθορμητισμός, η γνώση και η προσωπική μας αισθητική. Πάνω στις κιθάρες δουλέψαμε τις μουσικές μας επεξεργασίες με πολλή αγάπη, πάθος και σεβασμό. Το “Café Latino” δεν είναι μια ανθολογία... είναι ένα ταξίδι... Νότης Μαυρουδής - Γιώργος Τοσικιάν

 ... Δεκατρία Canciones y danzas populares de América Latina y España(Λαϊκά τραγούδια και χοροί από τη Λατινική Αμερική και την Ισπανία), δηλαδή από την πλούσια μουσική παράδοση της Βολιβίας, του Μεξικού, της Κούβας, της Αργεντινής, της Βραζιλίας, της Βενεζουέλας και της Ισπανίας, στα οποία ο Μαυρουδής και ο Τοσικιάν επεμβαίνουν με τα ιδιαίτερα κιθαριστικά ηχοχρώματα και τα ηχητικά επινοήματά τους. Συνθέσεις ανώνυμων δημιουργών, χαμένων στα βάθη του χρόνου, που τώρα γίνονται η πρώτη ύλη για την αναζήτηση νέων χρωμάτων, τοπίων, αλλά και του παντοτινού μουσικού ήθους που αναδύεται από την κλασική κιθάρα. Ανάμεσά τους και δύο πανέμορφα τραγούδια των Μεξικανών Ramón Ayala και Agustín Lara, που σφραγίζει εκ νέου με την ερμηνεία της η Μόρφω Τσαϊρέλη, επίσης σταθερή συνεργάτης στις συναυλίες του Μαυρουδή τα τελευταία χρόνια... Αντώνης Μποσκοΐτης

FB EVENT

 

Εκδόσεις Άπαρσις

Μυκηνών 9, Κεραμεικός, 215-5155600, www.aparsis.gr, [email protected], www.facebook.com/aparsis.publishing

Παρουσίαση θεατρικών βιβλίων και δράσεων. Ομάδα "ΘΕ.ΑΜ.Α."- 2018

Ομάδα "ΘΕ.ΑΜ.Α."- 2018

Παρουσίαση θεατρικών βιβλίων και δράσεων

                Η ομάδα "ΘΕ.ΑΜ.Α." και οι εκδόσεις Άπαρσις σας προσκαλούν στην παρουσίαση των θεατρικών βιβλίων και των δράσεων για το 2018 της επαγγελματικής θεατρικής ομάδας. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στις 13.οο στο Cafe Bios, Πειραιώς 84. 

Η εκδήλωση περιλαμβάνει διερμηνεία Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας (ΕΝΓ) από τη διερμηνέα Θεοδώρα Τσαποΐτη

Το πρόγραμμα της παρουσίασης σε γραφή Μπράιγ (Braille) καθώς και σε μεγαλογράμματη γραμματοσειρά από ομάδα έγινε από ομάδα καθηγητών του ΕΕΕΕΚ μαθητών με προβλήματα όρασης και πολλαπλές αναπηρίες [Κουτσίδου Αλεξάνδρα (φιλόλογος), Αφουξενίδης Δημήτρης (μαθηματικός) και Σταμάτης Παναγιώτης (κοινωνιολόγος)]. 

Προλογίζει η Κατερίνα Θανοπούλου/ εκπ/κός ειδικής εκπαίδευσης- Ποιήτρια

Σειρά παρουσίασης

Βασίλης Οικονόμου, Σκηνοθέτης-Ηθοποιός:

 "ΘΕ.ΑΜ.Α."- Παρουσίαση δράσεων του 2018

 

Μάνος Τριανταφυλλάκης, Σκηνοθέτης-Ηθοποιός:

 Μονόλογος από το έργο "Νεκρασόφ"

 

Ελίνα Νταρακλίτσα, Καθηγήτρια Πανεπιστημίου-Θεατρολόγος:

Η μετάφραση του "Νεκρασόφ"

 

Κωνσταντίνος Λούκας, ηθοποιός Χάνα Ελ Χατζ Ομάρηθοποιός:

Μονόλογοι από το έργο "Blindfold - The Night of the Hunt"

 

Σοφία ΣταυρακάκηΣκηνοθέτις-Ηθοποιός- Θεατρική Συγγραφέας: 

Συγγράφοντας το "Blindfold - The Night of the Hunt"/"Blindfold-Η Νύχτα του Κυνηγιού"

 

Έλη Δρίβα, ηθοποιός:

Μονόλογος από την τραγωδία "Αντιγόνη"

 

Πάνος Ζουρνατζίδης , Ηθοποιός-Θεατρολόγος:

 "Αντιγόνη" Σοφοκλή - Η προσέγγιση του "εγώ"

 

Χριστίνα Τούμπα, ηθοποιός:

Μονόλογος από το έργο "Αύριο"

 

Έφη Τούμπα, Θεατρική Συγγραφέας-Ηθοποιός:

 "Αύριο"- Γκρεμίζοντας προσωπικές φυλακές

 

Δήμητρα Σκούφη-Κατσιδονιώτη, Εκπαιδευτικός-Συνεργάτης HOPE-Μέλος IAGP:

Η συνεκπαίδευση με την ομάδα "ΘΕ.ΑΜ.Α." μέσα από τα ευρωπαϊκά προγράμματα

 

ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑ:

1) "Νεκρασόφ"

Το επαγγελματικό θέατρο στην Ελλάδα,  που αποτελείται από ανάπηρους ηθοποιούς στην κύρια σύνθεσή του, "ΘΕ.ΑΜ.Α." ανεβάζει την πολιτική σάτιρα «Νεκρασόφ» του Jean-Paul Sartre σε πρώτη παρουσίαση στην Ελλάδα σε μετάφραση της Ελίνας Νταρακλίτσα. Από 24 Ιανουαρίου έως 5 Απριλίου 2018 στην Κάτω Σκηνή στο Από Μηχανής Θέατρο στον Κεραμεικό (Ακαδήμου 13). Το αντίστοιχο βιβλίο-πρόγραμμα θα εκδοθεί από τις εκδόσεις Άπαρσις. 

2) "Blindfold - The Night of the Hunt"/"Blindfold-Η Νύχτα του Κυνηγιού"

Το έργο της Σοφίας Σταυρακάκη, σε δίγλωσση έκδοση -μετάφραση στα Αγγλικά της Μαρίας Δραγατάκη- από τις εκδόσεις Άπαρσις και το "ΘΕ.ΑΜ.Α.". Η παράσταση θα ανέβει τον Ιούνιο στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννη.

3) "Αντιγόνη" Σοφοκλή

Η αρχαία τραγωδία που έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ "Πολιτιστικός  Σεπτέμβρης 2017" του δήμου Κορυδαλλού θα περιοδεύσει το καλοκαίρι του 2018 σε όλη την Ελλάδα σε σκηνοθεσία Βασίλη Οικονόμου και Ελιάνας Περηφάνου.Το πρόγραμμα εκδίδεται από τις εκδόσεις Άπαρσις.

4)"Αύριο" / "Χαρακιές"

Το θεατρικό έργο της Έφης Τούμπα συνεκδίδεται με την ποιητική της συλλογή από τις εκδόσεις Άπαρσις και το "ΘΕ.ΑΜ.Α.".

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ...", ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΝΤΑΖΗ

Οι εκδόσεις Άπαρσις και ο Νικόλας Πανταζής σας προσκαλούν

στην παρουσίαση του θεατρικού του βιβλίου

“Το Αίνιγμα…”

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 6.00μ.μ.

ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

    (Λ.Μαραθώνος & 25ης Μαρτίου, γωνία/ Μαραθώνας)

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Νανά Νικολάου / Σκηνοθέτης-Συγγραφέας θεατρικών έργων-Μέλος Δ.Σ. του ΔΗ.ΘΕ.ΜΑ.

Χάιδω Αναστασία Ευαγγελίου Ρίζου / Διευθ. Λυκείου Μαραθώνα-Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Μαραθώνα-Πρόεδρος ΚΕΔΜΑ-Πρόεδρος ΔΕΠ-Ιστορικός-Αρχαιολόγος.

Δημήτρης Καραγιώργος / Τελειόφοιτος Τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ.

 

Απευθύνει χαιρετισμό και προλογίζει η:

Κωνσταντίνα Ζαγάρη / Φιλότεχνη       

Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβαστούν από την:

Σακοράφα  Τζένη / Θεατρολόγος – Ηθοποιός – Τραγουδίστρια

 

Συντονίζει η:  

Θανοπούλου Κατερίνα / Εκπ/κος-Ποιήτρια

 

Τις ομιλίες θα πλαισιώνουν μια φωνή και μια κιθάρα από τους:

Τραγούδι: Τζένη Σακοράφα ,   Κιθάρα: Βασίλης Κανελλόπουλος       

                                          

Η παρουσίαση θα ανοίξει με τις εξαιρετικές μελωδίες από την πιανίστα Δώρα Ρούση, Διευθύντρια του Ωδείου Μαραθώνα-Μαέστρος-Σοπράνο.

 

Το βιβλίο κοσμούν δημιουργίες του γνωστού εικαστικού Κώστα Ευαγγελάτου.

Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής επιτροπής για την UNESCO.
 
Με την υποστήριξη του Ιδρύματος Μπούμπουρα.
 
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ "ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΨΥΧΗΣ (2008-2013)", ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ

Οι εκδόσεις Άπαρσις και η Ευγενία Συνοδινού σας προσκαλούν στην παρουσίαση της ποιητικής της συλλογής

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΨΥΧΗΣ (2008-2013)

19 Ιανουαρίου 8:30 μ.μ.

 Polis Art Cafe

(Πεσμαζόγλου 5, Αίθριο Στοάς Βιβλίου)

 

Για το βιβλίο και τη συγγραφέα θα μιλήσουν: 

Ηλίας Κωνσταντίνου / ποιητής-ραδιοφωνικός παραγωγός

Ελένη Συνοδινού-Πάσσου / πρώην τραπεζικός υπάλληλος

 

Συντονίζει και διαβάζει η:
Θανοπούλου Κατερίνα / εκπ/κός-ποιήτρια
 
 
Στο χώρο θα πραγματοποιηθεί έκθεση με τα έργα ζωγραφικής που εμπεριέχονται στο βιβλίο.
 
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΠΟΡΤΑ Νο12" ΤΗΣ ΡΟΜΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

Οι εκδόσεις Άπαρσις και η Ρόμυ Βασιλειάδου, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου

«Πόρτα Νο 12»

στο  άλικο

Αγ.Δημητρίου 16 – Ψυρρή­

Δευτέρα  18  Δεκεμβρίου

7.30μ .μ.

 

Για το βιβλίο και τη συγγραφέα θα μιλήσει:

-          Η Μέλπω Ζαρόκωστα / ηθοποιός

 

Αποσπάσματα θα διαβάσει:

-          Η Κατερίνα Διδασκάλου / ηθοποιός

 

«Είμαι εδώ και πολεμώ το μεγαλύτερο τέρας που δημιούργησε η μοναξιά. Εμένα. Ήμουν πάντοτε η μαθήτρια που δυσαρεστούσε τους δασκάλους, η κόρη που απογοήτευε τους γονείς, η ερωμένη που δυσαρεστούσε τους ερωτικούς συντρόφους. Και τώρα…»

FB event

 

Εκδόσεις Άπαρσις, Μυκηνών 9, Κεραμεικός,215-5155600www.aparsis.graparsis.books@gmail.com / https://www.facebook.com/aparsispublications/

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ..." ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΝΤΑΖΗ

Οι εκδόσεις Άπαρσις και ο Νικόλας Πανταζής σας προσκαλούν στην παρουσίαση του θεατρικού του βιβλίου

“Το Αίνιγμα…”

​​ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 8.00μ.μ.

Polis Art Café (Στοά του Βιβλίου)

                                                                                               Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Γιάννης Σπυρόπουλος (Μπαχ) / Συνθέτης – Στιχουργός – Ζωγράφος – Μουσικός Παραγωγός

Τσιανίκα  Βίκυ / Δημοσιογράφος – Θεατρολόγος – Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Νικολάκη  Χρύσα / Κριτικός Λογοτεχνίας (MArts)  – Ποιήτρια – Θεολόγος – Μεταφράστρια

Συντονίζει και αναφέρεται στο βιβλίο ο:  

Πάνος Χρυσοστόμου / Παραγωγός Ραδιοφωνικών Εκπομπών – Συγγραφέας

Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβαστούν από τους:

Δελακούρας  Κώστας / Ηθοποιός – Σκηνοθέτης ( θα μιλήσει και για το βιβλίο)

Σακοράφα  Τζένη / Θεατρολόγος – Ηθοποιός – Τραγουδίστρια

Τις ομιλίες θα πλαισιώνουν μια φωνή και μια κιθάρα από τους:

Τραγούδι: Τζένη Σακοράφα ,   Κιθάρα: Βασίλης Κανελλόπουλος       

                                      

Η παρουσίαση θα ανοίξει με τις εξαιρετικές μελωδίες της «Αlter Move Orchestra»,  υπό τη διεύθυνση του μαέστρου: κ. Μαγουλά Γιώργου.

 

Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής επιτροπής για την UNESCO 

Με την υποστήριξη του Ιδρύματος Μπούμπουρα

FB event

Εκδόσεις Άπαρσις, Μυκηνών 9, Κεραμεικός,215-5155600www.aparsis.graparsis.books@gmail.com / https://www.facebook.com/aparsispublications/

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΟΥ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ "ΜΕΡΛΟ-ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ"

Οι εκδόσεις Άπαρσις και η Φωτεινή Κωνσταντοπούλου

σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της

«ΜΕΡΛΟ - Περιπέτεια στα σύννεφα»

 

Δευτέρα11 Δεκεμβρίου 7.30μ.μ.

ΜΑΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, Ανθείας 38, ΠΑΤΡΑ

Για το βιβλίο, τη συγγραφέα & τον Μέρλο θα μιλήσουν:

-         Πέτρος Ψωμάς/ εμπορικός διευθυντής του ΙΟΝΙΑΝ TV

-         Σωτήριος Ρεζίτης/ νηπιαγωγός

-         Μαριάννας Φραγκούλη/ εικονογράφος

 

Η έκδοση του βιβλίου στηρίζει με μέρος των εσόδων το ΑμΚΕ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ

 

Εκδόσεις Άπαρσις, Μυκηνών 9, Κεραμεικός,215-5155600www.aparsis.graparsis.books@gmail.com / https://www.facebook.com/aparsispublications/

Παρουσίαση του βιβλίου "Μια Φλόγα στη Σκοτεινούπολη", της Μαρίας Βάρσου

Οι Εκδόσεις Άπαρσις και η Μαρία Βάρσου

σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου 

“Μια Φλόγα στη Σκοτεινούπολη”

 

 Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 11:30 π.μ.

Θέατρο ACT,Γεροκωστοπούλου 65Β, Πάτρα

 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

  • Αναστασία Μπούρμπου / εκπαιδευτικός
  • Ασπασία Λυκουργιώτη / θεατρολόγος

 

Συντονίζει η Κατερίνα Θανοπούλου / εκπαιδευτικός ειδ.αγωγής

 

Στο χώρο θα παρουσιαστούν θεατρικό παιχνίδι και αποσπάσματα της παράστασης βασιζόμενα στο βιβλίο, από τους "X-Saltibagos" και την κουκλοθεατρική ομάδα "Πλαγγόνες".

fb event

Εκδόσεις Άπαρσις, Μυκηνών 9, Κεραμεικός,215-5155600www.aparsis.graparsis.books@gmail.com / https://www.facebook.com/aparsispublications/